Om

Fotograferingen & Din Fotograf

Innan

När du skickat iväg bokningsförfrågan så stämmer jag snabbt av med era beskrivningar om eran stora dag så att vi blir en bra match. Sedan bokar vi in ett samtal där vi pratar om era förväntningar och planer kring dagen för att jag ska kunna göra era bilder så NI som möjligt. Efter det skickas den icke återbetalningsbara boknings avgiften iväg på faktura för att ni ska kunna säkra eran plats i min kalender.

På fotograferingen

När vi väl kommit till eran stora dag så är det enda ni ska behöva tänka på att njuta av varandra och av dagen. Resten är mitt jobb! Jag kommer jag att guida er och era gäster genom alla uppställda fotograferingar som exempelvis den romantiska solnedgångsfotograferingen och bilderna med brudföljet. Resterande delen av dagen så dokumenterar jag era värdefulla minnen hela tiden och finns alltid där när ni behöver mig!

Efter

Efter fotograferingen så börjar det närma sig det roligaste.. Att få se bilderna! Jag blir ofta så exalterad att jag börjar redigera direkt när jag kommer hem.. Det tar ca 2 veckor att få de utvalda redigerade bilderna som ni kommer att få i ett personligt vackert digitalt galleri där man kan spara ned bilderna högupplöst och lågupplöst. För att ni ska känna er så säkra som möjligt så skickas ALLTID det resterande 75% av fakturan EFTER bröllopet.

Om tjejen bakom kameran

Lär känna mig lite! Ni kan läsa mer om min kunskap inom kamera och foto på första sidan, detta är mer personligt.

 

Förutom att jag älskar foto så älskar jag också att resa, jag är en riktig resetönt som längtar efter att lära mig nytt, se nytt, träffa nya människor, inspireras, lära mig om psykologi, olika kulturer och det mesta inom det kreativa!. En av mina största drömmar nu när jag uppfyllt den första – vilket var att starta mitt fotograf företag – är att bygga om och resa i Europa med en campervan som vi nu har köpt och håller på att bygga. Är man intresserad av resor och campervan bygge kan man följa min personliga instagram @juliateresiaa om man vill. 🙂 

 

Vill ni lära känna mig och min fotoresa ännu mer kan man läsa min introduktion på instagram @fotografjulialarsson Jag vill lära känna er också! Skriv gärna med i bokningsförfrågan om vilka ni är som personer! Hoppas vi ses! <3

 

Om du tycker att min bildstil passar just dina behov så tveka inte att höra av dig till mig. Jag ser fram emot att höra från dig!