Om

Fotograferingen & Din Fotograf

Innan

När du skickat iväg bokningsförfrågan så stämmer jag snabbt av med era beskrivningar om era stora dag ifall vi blir en bra match. Sedan bokar vi in ett samtal där vi pratar om era förväntningar och planer kring dagen för att jag ska kunna göra era bilder så NI som möjligt. Sedan skickas den icke återbetalningsbara boknings avgiften iväg på faktura för att ni ska kunna säkra eran plats i min kalender.

På fotografering

När vi väl kommit till eran stora dag så är det ändå ni ska behöva tänka på att njuta av varandra och av dagen. Resten är mitt jobb! Jag kommer jag att guida er och era gäster genom alla uppställda fotograferingar som exempelvis den romantiska solnedgångsfotograferingen och bilderna med brudföljet. Resterande delen av dagen så dokumenterar jag era värdefulla minnen hela tiden och finns alltid där när ni behöver mig!

Efter

Efter fotograferingen så börjar det närma sig det roliga.. att snart få se bilderna!! Jag blir ofta så exalterad att jag börjar redigera direkt när jag kommer hem men det beror på om det är högsäsong eller inte. Men annars tar det ca 2 veckor att få de utvalda redigerade högupplösta bilderna digitalt. För att ni ska känna er så säkra som möjligt så skickas ALLTID det resterande 75% av fakturan EFTER bröllopet.

Om tjejen bakom kameran

Lär känna mig lite! Ni kan läsa mer om min kunskap inom kamera och foto på första sidan, detta är mer personligt.

 

Förutom att jag älskar foto så älskar jag också att resa, träffa nya människor och lära mig om psykologi och olika kulturer! En av mina största drömmar nu när jag uppfyllt den första vilket var att starta mitt fotograf företag – är att bygga om och resa och upptäcka hela i Europa i en campervan.

Jag bor här i lilla mysiga Sala med min fina sambo Oliver och världens bästa lilla hund Foppa som är en gammal tant på hela 10 år som ofta beter sig som en katt. 

På helgerna jobbar jag på min roligaste hobby – mitt jobb. På vardagarna jobbar jag med mina samarbeten, umgås med vänner och familj, jobbar med redigering, sociala medier, marknadsföring, fakturering och allt annat bakgrundsjobb, och så har jag börjat med yoga, vilket är så kul! Håller också på att utforska kreativiteten i att måla och dansa.

 

Om du tycker att min bild-stil passar just dina behov så tveka inte att höra av dig till mig. Jag ser fram emot att höra från dig!