Om

Fotograferingen & Din Fotograf

Innan

Först när ni skickat iväg bokningsförfrågan (bröllop) pratar vi lite om era planer & förväntningar för att veta att vi är en bra match. Sedan när bokningsavgiften är betalad så kommer vi att boka in ett samtal där vi går igenom planeringen av dagen & pratar om förväntningar, sedan bokar vi in en provfotografering där vi lär känna varandra, övar inför kameran & kanske fotar bilder till inbjudningskort. Detta är för de två längre bröllopspaketen - Alla viktiga stunder & Klassisk. I alla andra paket brukar det uppskattas mest & gå smidigast att brainstorma & dela idéer tillsammans genom mejl eller telefon.

Om det inte är en bröllopsfotografering så pratar vi igenom om förväntningar tillsammans, ser så att vi är en bra match & pratar ihop oss om plats.

På fotografering

När vi väl har bestämt plats & träffas på fotograferingen kommer vi skriva på ett avtal om hur både du & jag får använda bilderna.

Ibland känns det så svårt att veta vad man ska göra framför kameran, jag vet hur det känns! Därför kommer jag att guida er (om ni vill) från allt mellan hur ni ska stå till vart ni ska ha blicken. Jag kommer också ge er vissa uppgifter för att skratt och leenden ska bli genuina samt för att bilderna ska bli så levande och naturliga som möjligt.

Efter

Efter fotograferingen så börjar det närma sig det roliga.. att snart få se bilderna!! Jag blir ofta så exalterad att jag börjar redigera direkt när jag kommer hem men det beror på om det är högsäsong eller inte. Men annars tar det beroende på ditt paket ca 2 veckor att få de redigerade högkvalitativa bilderna digitalt.

Om tjejen bakom kameran

Lär känna mig lite! Ni kan läsa mer om min kunskap inom kamera och foto på första sidan, detta är mer personligt.

 

Förutom att jag älskar foto så älskar jag också att resa, träffa nya människor och lära mig om psykologi och olika kulturer! En av mina största drömmar nu när jag uppfyllt den första vilket var att starta mitt fotograf företag – är att bygga om och resa och upptäcka hela i Europa i en campervan.

Jag bor här i lilla mysiga Sala med min fina sambo Oliver och världens bästa lilla hund Foppa som är en gammal tant på hela 10 år som ofta beter sig som en katt. 

På helgerna jobbar jag på min roligaste hobby – mitt jobb. På vardagarna jobbar jag med mina samarbeten, umgås med vänner och familj, jobbar med redigering, sociala medier, marknadsföring, fakturering och allt annat bakgrundsjobb, och så har jag börjat med yoga, vilket är så kul! Håller också på att utforska kreativiteten i att måla och dansa.

 

Om du tycker att min bild-stil passar just dina behov så tveka inte att höra av dig till mig. Jag ser fram emot att höra från dig!