Portfolio

Varmt välkommen till min portfolio!!

5/5

Här hittar du en överblick över min portfolio, medan på första sidan (hemsidan) så hittar du varje individuellt album med alla bilder i. Här hittar du också djur-portfolio. Bläddra längst ned för bröllopsbilder, alla bröllopsbilder finns på första sidan i albumen. Portfolion rekommenderas att se från en dator eller surfplatta.

Familj & Gravid

"Julia tog mig och min tvillingsysters studentbilder! Dom blev riktigt riktigt fina! Julia är proffsig och trevlig. Hon har bra idéer och lyssnar på vad man vill ha!!"
Elin & Emma
Familj
"Vi är sååå nöjda med bilderna, de blev helt fantastiska och de kommer pryda väggarna fint hemma!"
Norgren-Stensson
Familj

Boho inspirerade studion

Vi var på gravid fotografering i Julias studio och är otroligt nöjda! Fint och proffsigt bemötande. Bilderna vart också superfina och levererades väldigt snabbt. Vi kommer garanterat att återkomma! 🙂
Sofie & magen
Gravid
"Jag kan inte med ord beskriva hur nöjd jag är! Jag blev fotograferad av Julia, gravid i v30. Var livrädd att posera framför en kamera. Men Julia är ett proffs. Hon är så lugn, naturlig och man blir så avslappnad i hennes sällskap. Det kändes så naturligt att stå framför kameran medans hon tog bilder. Och resultatet? Över ALL förväntan. Vilken talang. Jag kan rekommendera ALLA att anlita just Julia som fotograf. Jag är så otroligt otroligt nöjd. TACK Julia för att du har förevigat min första graviditet med dessa fantastiska bilder. Therese brud -"Jätteduktig fotograf! Lugn och lättsam att jobba med och kom med härliga idéer. Bilderna blev helt fantastiskt fina. Rekommenderar verkligen Julia!"
Nathalie & magen
Gravid

Om varma, levande & naturliga bilder med en lantlig stil är din stil, så tveka inte på att höra av dig till mig med frågor eller för att boka!

Bröllop

Andres brudgum -"Fösta gången med fotografen och jag är jätte nöjd med bilderna! Hon får en att slappna av, snäll och professionell tjej med glimten i ögat. Kan varmt rekommendera Julia!" Therese brud -"Jätteduktig fotograf! Lugn och lättsam att jobba med och kom med härliga idéer. Bilderna blev helt fantastiskt fina. Rekommenderar verkligen Julia!"
Therese & Andres
Brudpar
"Vi är sååå nöjda!"Tack Julia för alla otroligt fina bilder du tog. Vi är så glada och nöjda. Stor kram från oss <3"
Emma & Fredrik
Emma & Fredrik
Brudpar
"Vi är jättenöjda med både genomförandet av fotograferingen och bilderna. Vi kan varmt rekommendera Julia!"
Ida & Johan
Brudpar
Emma & Fredrik

Förlovningsfotograferingar: