Visste du att jag började min foto-resa med landskap?

Jag har fotat landskap sen jag var liten, sedan började jag vid 15 årsåldern falla mer och mer för känslan man kan få ut i att fota kreativa porträtt.

Mina första kreativa porträtt

Detta var något jag tyckte var sååå kul när jag var yngre, runt 15-17 årsåldern. Jag kommer ihåg hur det brann passion i mig och hur idéerna bara flödade. Jag tycker fortfarande både landskap och kreativa porträtt är roligt att ta men jag har upptäckt att jag ÄLSKAR att ta bröllopsporträtt och annan kärleksfotografi. Jag känner precis lika för kärleksfotografier nu som jag kände för kreativa och landskap förut. Det är en fantastisk känsla att brinna för något på det sättet och jag är så otroligt tacksam och glad att jag kan jobba med det jag älskar och är passionerad om.