Ibland vill inte instagram eller andra sociala medier jobba med så höga filer som ni får av mig (höga filer gör att bilden är i otroligt fin och i bra kvalitet för att skriva ut) så det kan se ut som att det är dålig kvalitet även om det egentligen är i väldigt hög kvalitet.

Ett snabbt och kostnadsfritt tricks som jag gör när mina högupplösta bilder är för stora för instagram, är att screenshotta/skärmdumpa bilden och sedan beskär du ut allt runt som inte är bilden. Då ska det funka fint att lägga ut.

(SEO) Varför kan jag inte lägga ut en bild på instagram? Hur lägger man ut stora filer på instagram? Hur lägger man ut en stor bild på Instagram? Hur lägger man ut högupplösta bilder på instagram? Hur lägger man ut högkvalititativa bilder på instagram? Varför funkar det inte att lägga ut en bild på instagram? Varför går det inte att lägga ut fotografens bilder på instagram? Varför kan jag inte lägga upp en stor bildfil på instagram? Hur gör jag bildfilerna mindre? Varför kan jag inte lägga upp en hög fil på sociala medier? Hur lägger jag upp en högkvalitets bild på sociala medier?